Benvingudes

M’agradaria fer un petit recordatori a la dona anònima, que va sembrar, amb el seu constant i silenciós quilometratge, el que s’està forjant en els nostres dies.

Entrenaments, de vegades solitaris, amb moltes ganes de superació, per poder competir i gaudir de les poques curses que teníem en aquella època.

 Ens coneixíem totes, i sabíem, els nostres límits i qualitats. El respecte, admiració i ganes de col·loqui, feia de les curses una característica habitual.

 La reduïda participació de les noies, vora el 15%, feia que els altres corredors ens coneguessin pel nom, tot i nosaltres no saber qui eren. La inferioritat femenina era palesa en tota la comarca, essent en els nivells de més quilometratge (la marató) un fet encara més remarcat. La dona atleta era admirada per les altres dones, que per circumstàncies familiars o particulars, no s’atrevien a calçar-se unes sabatilles i sortir a gaudir del córrer com nosaltres.

És un orgull organitzar la Cursa de la Dona de Lleida i donar la possibilitat a la participació i/o col·laboració a una gran festa d’esport i salut per a totes. Amb moltes ganes de veure les diferents cares, edats i qualitats físiques de tota mena recorrent els carrers de la nostra ciutat. Omplir, pam a pam, els 5,6 km del recorregut tot formant una llarga serp taronja.

 Voldria sentir que el relleu arriba, ja toca… que la dona anònima passi a ser cents i cents de dones, no tan conegudes, però si consolidades.

Anuncis

8 thoughts on “Benvingudes

  1. Participar en la primera cursa de la dona que es van fer a Lleida, i fer-ho amb tantíssimes dones va ser una gran experiència, i va canviar la meva vida! Des d’aquella cursa no he deixat de correr! A poc a poc i al meu ritme, però sempre amb la il.lusió del primer dia! Animeu-vos a participar

  2. Sí, la Primera cursa de la dona de Lleida, també va ser la meva primera cursa. Participar no sols va ser correr, sino coneixer tot un seguit de gent que ha valgut i val la pena. Ens vam coneixer en els entrenaments previs, vam participar i continuem corrent, ara ja som unes quantes dones i homes que correm, pero no sols gaudim de l´esport sino d´una gran familia. Aniveu-vos a correr i a participar!!!! No vull deixar-me de mencionar a l´organització, que amb el seu esforç han fet que moltes dones correm per Lleida. Un peto.

  3. els homes també es poden apuntar??

  4. Es pot fer caminant?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s