Benvingudes!!!!

Deixa un comentari


M’agradaria fer un petit recordatori a la dona anònima, que va sembrar, amb el seu constant i silenciós quilometratge, el que s’està forjant en els nostres dies.

Entrenaments, de vegades solitaris, amb moltes ganes de superació, per poder competir i gaudir de les poques curses que teníem en aquella època.

 Ens coneixíem totes, i sabíem, els nostres límits i qualitats. El respecte, admiració i ganes de col·loqui, feia de les curses una característica habitual.

 La reduïda participació de les noies, vora el 15%, feia que els altres corredors ens coneguessin pel nom, tot i nosaltres no saber qui eren. La inferioritat femenina era palesa en tota la comarca, essent en els nivells de més quilometratge (la marató) un fet encara més remarcat. La dona atleta era admirada per les altres dones, que per circumstàncies familiars o particulars, no s’atrevien a calçar-se unes sabatilles i sortir a gaudir del córrer com nosaltres.

És un orgull organitzar la Cursa de la Dona de Lleida i donar la possibilitat a la participació i/o col·laboració a una gran festa d’esport i salut per a totes. Amb moltes ganes de veure les diferents cares, edats i qualitats físiques de tota mena recorrent els carrers de la nostra ciutat. Omplir, pam a pam, els 5,6 km del recorregut tot formant una llarga serp taronja.

 Voldria sentir que el relleu arriba, ja toca… que la dona anònima passi a ser cents i cents de dones, no tan conegudes, però si consolidades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s